orange+lime marketing
orange + lime marketing EnglishNederlands orange + lime marketing
orange+lime marketing  over orange+lime marketing
product marketing business development software selectie over orange+lime marketing contact
Over orange+lime

Samenwerken leidt tot een kruisbestuiving van ideeën. Ideeën van een betere kwaliteit, die invloed hebben op uw beslissingen.
Beslissingen over welke markten u gaat betreden. Over hoe u zich onderscheidt van de rest. Waar uw sterkten en verbeterpunten liggen. Waar de kansen. En welke hulpmiddelen u gaat inzetten om die kansen te benutten.
Belangrijke vraagstukken waarop de antwoorden u helpen uw klanten nog beter te bedienen. Wat weer goed is voor uw organisatie of voor u als ondernemer.

orange+lime ziet het als haar missie om door middel van een kristalheldere positionering, het inzetten van de juiste zakelijke partners en met messcherpe analyses, zowel het vermarkten als ook het selecteren van softwareoplossingen voor haar opdrachtgevers te versnellen.

Wat levert orange+lime u op?

orange+lime is gespecialiseerd in het vermarkten en selecteren van software. Beschouw ons als uw software-makelaar. De intermediair die ervoor zorg draagt dat vraag en aanbod bij elkaar komen. Zodat zowel koper als verkoper na afloop tevreden zijn. Want uiteindelijk blijft het maar een kleine wereld, en kan de leverancier van vandaag morgen uw beste klant zijn.

Bekijkt u voor een uitgebreider overzicht onze brochure.

© 2009. orange+lime marketing. All rights reserved.