bpm software selectie
EnglishNederlands BPM software selectie
orange+lime marketing  BPM software selectie
product marketing business development BPM software selectie over orange+lime marketing neem contact op met orange+lime marketing
BPM Software selectie

Business process management of BPM is een discipline die sterk in opmars is. En terecht, want BPM heeft organisaties veel te bieden. Het inrichten en toepassen van BPM heeft vaak een grote impact op de organisatie. Dat betekent dat de selectie van de juiste BPM tools een belangrijke -strategische- stap is.

Er zijn vele leveranciers, die enerzijds heel diverse, maar anderzijds ook overlappende functionaliteit bieden. Elk heeft zijn eigen waardepropositie - maar welke past nu het beste bij u?

orange+lime kan u bij uitstek helpen deze vraag te beantwoorden. Door uw informatie- en procesbehoeften gedegen in kaart te brengen en dit te mappen op de beschikbare BPM oplossingen in de markt.

orange+lime helpt u ondubbelzinnig te verwoorden wat de functionele, technische en bedrijfsmatige eisen en wensen zijn van uw organisatie. En door onze uitgebreide kennis van het BPM domein zijn wij in staat u optimaal te adviseren welke oplossingrichtingen dan bij uw organisatie passen.

Wij maken niet de uiteindelijke keuze voor u, maar staan u wel met raad en daad ter zijde.

Bekijkt u voor een uitgebreider overzicht onze brochure.
software selectie
� 2009. orange+lime marketing. All rights reserved.